Składniki na pesto:
- Pół dojrzałego awokado
- Pół czerwonej cebuli
- Ząbek czosnku
- 4 łyżki soku z cytryny
- Sól i pieprz
Cebule i czosnek obieram. Miksuję przez chwilę, tak, żeby powstała drobna kostka. Przekładam do miski. Następnie miksuję awokado, dodaje sok z cytryny, sól i pieprz, znowu miksuje do połączenia składników. Zmiksowane awokado przekładam do miski i za pomocą łyżki łącze ze sobą wszystkie składniki. Przykrywam i chowam do lodówki. Dodaje do ciepłego makaronu z kurczakiem, ale myślę, że dobrze sprawdzi się też w towarzystwie rybki. Smacznego!
Hej. jak mozna sie z Toba skontaktowac o male porady? znalazlam Twoj profil na insta i przepisy sa megaaaa!!! Chcialabym wiedziec ile razy w tyg cwczysz i jak, i jak laczysz to z dieta i kalorycznoscia?
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Basia.
Hej, drogą mailową: anula0512.ig@gmail.com :)
OdpowiedzUsuń